Новости

Бидете во тек со најновите информации 

Среќни празници!

Почитувани клиенти и сорабтници! Во новата година Ви посакуваме добро здравје, голем успех и многу среќа! Среќни празници! www.pifinance.mk

Прочитај »

Поништена Уредбата со законска сила за ограничување на правото на исплата на парични паушали и парични надоместоци на избрани именувани лица

Уставниот суд на РС Македонија ја поништи Уредбата со законска сила за ограничување на правото на исплата на паричните паушали и паричните надоместоци на претседателите

Прочитај »

Субвенционирање на придонесите од задолжителното социјално осигурување за медиумските работници

Врз основа на Уредбата со законска сила за субвенционирање на придонеси од задолжително социјално осигурување за вработени во медиумите на работодавачот – медиум, за секој

Прочитај »