Кариера

Станете дел од нашиот тим

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

Нашиот тим на вработени е нашиот највреден капитал!

Сакаме да вработуваме млади ентузијасти кои имаат амбиција да станат финансиски експерти.

Како да аплицирате?

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, пополнете ја формата подолу и испратете ни CV – Ваша професионална биографија и Мотивационо писмо на англиски јазик.

АПЛИЦИРАЈ!

Доколку Вашиот профил одговара на нашите потреби, ние ќе Ве контактираме.

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме “Овлстен сметководител“!

Со цел проширување на тимот, Друштво за финансиски консалтинг ПИ ФИНАНС распишува оглас за следната работна позиција: ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ Потребни квалификации: Високо образование-Економски факултет; Претходно