Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме “Овлстен сметководител“!

Со цел проширување на тимот, Друштво за финансиски консалтинг ПИ ФИНАНС распишува оглас за следната работна позиција: ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ Потребни квалификации: Високо образование-Економски факултет; Претходно работно искуство на иста позиција; Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office); Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност; Изготвување на завршни сметки ќе се смета за […]