Ние се грижиме за Вашите финасии, Вие може без грижи да продолжите со водењето на Вашиот бизнис!

1pf

💰Ние се грижиме за Вашите финасии, Вие може без грижи да продолжите со водењето на Вашиот бизнис!

👉 Ние Ви нудиме и Финансиска анализа, контрола и консалтинг! 📈

✅➡️Пред се анализа на работењето на Вашата компанија, за да може да се добие јасна слика за значајните оперативните, финансиските и менаџерските дејствија.

✅➡️Контрола на истите и извлекување на заклучок дали сето тоа е усогласено со даночното законодавство и сметководствените стандарди.

✅➡️Советодавните услуги се базирани на претходни информации, а се однесуваат на ефикасност и ефективност во искористување на ресурсите и знаењето.

За повеќе информации контактирајте нè на:
📲072/216-931 или посетете ја нашата веб 🌐страна:
www.pifinance.mk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest