Во бизнисот, времето е пари!

16.06
Во бизнисот, времето е пари!
Сите вашите состаноци можат да бидат безгрижни, со вистински партер кој се грижи за Вашата сметка!
👉 Ние можеме да се погрижиме и за регистрирање на Вашата фирма!
➡️ ✅ Организирање и комплетирање на целосна документација и одобрување од Централен Регистар на РМ!
➡️ ✅ Отворање на банкарска сметка!
Пи Финанс – Ваш вистински партнер!
За повеќе информации контактирајте нè на
📲072/216-931 или посетете ја нашата веб 🌐 страна
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest