Ние Ви нудиме и правни услуги и консалтинг!

Грижата за нашите клиенти и нивните потреби е на прво место! Ние Ви нудиме и правни услуги и консалтинг! Исполнување на неделивата врска помеѓу правниот и финансискиот сектор е несебичната соработка. Сфаќајки го значењето од истото Пи Финанс во тесна соработка со тим на правници и адвокати од Law firm KM/Konstantinovic&Milosevski Адвокатското друштво Константиновиќ & […]