Ние Ви нудиме и административна поддршка!

187769067_312627593760408_1107932218307027605_n
Грижата за нашите клиенти и нивните потреби е на прво место!
👉 Ние Ви нудиме и административна поддршка!
Менаџментот на работното место ја олеснува комуникацијата и извршувањето на задачите.
Пи Финанс се стреми кон правилна поставеност и организација на извршните процеси кои ќе можете да ги поистоветите со тоа што половина од работата веќе завршена.
➡️✅ Поставување на процедури за работа!
➡️✅ Поднесување на документи во УЈП, ЦРМ, банка!
➡️✅ Пријава и одјава на даночен обврзник!
➡️✅ Промена на даночна картичка налози!
➡️✅ Пријава на недвижен имот!
➡️✅ Пријава и одјава на вработени!
➡️✅ Администрација на боледувања и труднички отсуства!
➡️✅ Обезбедување на работни дозволи и визи (доколку имате странци кои се вработени)!
За повеќе информации контактирајте нè на:
📲072/216-931 или посетете ја нашата веб 🌐страна:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest