Најдобриот партнер на Вашиот бизнис!

pi finance 4.3
Нашата поддршка и максимално ангажирање на ресурсите ќе бидат насочени кон реализација на Вашите планови и задоволување на Вашите потреби, а притоа ќе Ви заштедиме дел од Вашето драгоцено време и пари.
Ние ќе Ви ја обезбедиме најдобрата услуга во делот на сметководствени и консултански услуги и заедно ќе работиме во градењето на вредноста на Вашиот бизнис.
Нашето беспрекорно работење се темели на следните принципи:
➡Доверливост;
➡Етика;
➡Основни сметководствени принципи;
➡Постојана консултатнтска поддршка;
➡Почитување на рокови;
Пи Финанс – најдобриот партнер на Вашиот бизнис!
За повеќе информации контактирајте не на 072/216-931 или посетете ја нашата веб страна: www.pifinance.mk
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest