Пи Финанс е Ваш сојузник на патот кон успехот!

145919142_246051640418004_6770606493881885998_o
Доверете го Вашиот бизнис во наши раце!
Пи Финанс е Ваш сојузник на патот кон успехот вложувајќи ги сите расположливи ресурси, започнувајќи од тековното работење преку унапредување на Вашиот бизнис до надминување на конкурекцијата во тој сектор.
Ние ќе Ви ја обезбедиме најдобрата услуга во доменот на сметководствените и консултантските услуги и заедно ќе работиме во градењето и зголемувањето на вредноста на Вашиот бизнис.
Пи Финанс – Партнер на Вашиот бизнис!
СМЕТКОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ:
➡️ Финансиско и материјално сметководство;
➡️ Административна поддршка;
➡️ Правни услуги и консалтинг;
➡️ Регистрација на фирма;
➡️ Финансиска анализа, контрола и консалтинг;
➡️ Финансиска анализа со показатели (на месечно ниво);
➡️ Дополнителни услуги – Стандардизирани барања за услуги од клиенти;
За повеќе информации контактирајте нè на 072/216-931 или посетете ја нашата веб страна:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest