Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме “Овлстен сметководител“!

94280045_111056393917530_5681224611337863168_o

Со цел проширување на тимот, Друштво за финансиски консалтинг ПИ ФИНАНС распишува оглас за следната работна позиција:

ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

Потребни квалификации:

 • Високо образование-Економски факултет;
 • Претходно работно искуство на иста позиција;
 • Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office);
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност;
 • Изготвување на завршни сметки ќе се смета за предност;

 

Одговорности и задачи:

 • Книжење на влезни и излезни фактури, Банкарски изводи, периодични финансиски извештаи;
 • Подготовка на компензации, цесии;
 • Конфирмации на салда и сложување на аналитички картици со купувачи и добавувачи;
 • Доставување на излезни фактури и останата излезна документација до купувачи;
 • Следење на наплата на побарувања;
 • Подготовка на ДДВ пријави;
 • Комуникација со сите релевантни државни институции;

 

Способности и професионални вештини:

 • Одговорна, темелна, аналитична, посветена, одговорна и коминукативна личност;
 • Поседување на висок интегритет и лојалност;
 • Иницијативност, посветеност и амбициозност;
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови;
 • Способност за тимска и индивидуална работа;
 • Систематичен пристап при работењето и ориентација кон детали;
 • Почитување и примена на пропишаните процедури и интерни акти на компанијата;
 • Подготвеност за работа во динамична работна атмосфера;
 • Напредни планирачки и организациски способности;

 

Доколку имате желба да бидете и Вие дел од нашиот успешен тим, испратете го Вашето CV на vrabotuvanje@postexpress.mk, со назнака на позицијата за којa аплицирате или јавете се на телефонскиот број 076/360-005.

 

Во најбрз можен рок ќе бидете контактирани и информирани за сите потребни информации од страна на нашиот тим.

 

Ве очекуваме!

Пи Финанс!

 

www.pifinance.mk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest