Нова одлука на Влада за ограничување на движењето за првомајските празници

Влада-на-РМ-03

Со новата одлука донесена на денешната седница на Владата за ограничување на движењето на граѓаните на територијата на цела држава, за време на престојните првомајски празници, полицискиот час во петок, сабота и недела ќе започнува од 14 часот, а ќе трае до 05 часот наутро.

Остануваат на сила сите други мерки за заштита од COVID-19 донесени од Владата на Република Македонија.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest